Home Winterstalling & Jachtwerf

Winterstalling & Jachtwerf

U kunt bij Sailingcenter Langweer terecht voor het onderhoud en de winterstalling van uw boot.

Uw boot is een kostbaar en kwetsbaar bezit. Een goede winterstalling is daarom erg belangrijk. Zelf heeft u misschien niet de tijd, ruimte en het vakmanschap in huis om uw boot voor de winter te stallen en te verzorgen. Wij kunnen dit voor u doen. Wij bieden zowel binnen als buiten stalling aan voor alle type boten.

Tijdens de winterstalling kunnen wij ook werkzaamheden aan uw boot verrichten waar u wellicht zelf niet aan toe komt of die u liever uitbesteed. Op die manier hoeft u tijdens het vaarseizoen uw boot niet een paar dagen te missen. U kunt er ook voor kiezen om de werkzaamheden wel tijdens het seizoen uit te laten voeren, het is maar net wat u beter uitkomt.

Voor al het onderhoud aan uw boot kunt u bij Sailingcenter Langweer terecht. Door de jarenlange ervaring is uw boot voor onderhoud bij ons in goede handen.

 

 

Bij werkzaamheden aan uw boot kunt u denken aan het plaatsen van een rolfok systeem, aan het aanleggen van walstroom, de boot voorzien van toplicht, nieuwe verstaging, enzovoort. Er zijn eigenlijk geen werkzaamheden waarvoor u niet bij ons terecht kunt. Ook weet u qua kosten van tevoren waar u aan toe bent, omdat u van ons een duidelijke en uitgesplitste offerte ontvangt.

Voor de reparatie van alle soorten schades kunt u ook bij ons terecht. Wij hopen natuurlijk dat het u niet zal overkomen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest ervaren zeiler heeft wel eens pech en een kras is snel gemaakt.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl