Goed onderhouden vloot
Zeiljacht huren in het hart van het Friese meren gebied
Service en arrangementen op maat

Zeillessen

Wij begrijpen dat u niet dagelijks op het water zit en dat u wellicht een kleine opfriscursus nodig heeft voor u zelfstandig het water op gaat. Het is mogelijk om voor uw vakantie een korte opfriscursus te krijgen van een zeilinstructeur.

Wanneer u helemaal nog nooit eerder gezeild heeft, dan kunt u ook een dag of een aantal dagen zeilles krijgen van een ervaren instructeur. Aan het einde van uw zeilles is het alsof u al jaren zeilt over de Friese meren. U kunt alleen zeilles krijgen of met meerdere personen.

Samen met de instructeur bepaalt u de route. Een dag les begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. U zorgt zelf voor eten en drinken. U kunt ervoor kiezen zelf lunch mee te nemen en onderweg te nuttigen, maar u kunt ook kiezen om even een pauze te nemen en te lunchen op een terrasje aan de vaarroute. De keus is aan u. Het is ook mogelijk een avond erbij te nemen voor het lessen.

De prijs voor de les is inclusief boot en instructeur. U betaalt niet voor het aantal mensen, maar u betaalt een vaste prijs per boot. Als beginner krijgt u les op een Polyvalk om de basisbeginselen eerste onder de knie te krijgen. Wanneer u vaker heeft gezeild, dan is het ook mogelijk om te lessen op een kajuitzeiljacht.
Heeft u een eigen zeilboot en wilt u op uw eigen zeiljacht een instructeur mee hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Neemt u voor de zeilles contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Sfeerimpressie

Want foto's zeggen meer dan 1000 woorden