Comfortabel en ruim
Geschikt voor 4 personen
Veel leefruimte binnen en buiten
Zeer geschikt voor de Friese meren

Barcas 1100

Leg de Barkas 1100 Classic voor anker op een zonnig plekje, schenk een wijntje in, boek uw boek erbij en geniet! Of breng een bezoek een van de vele pittoreske dorpen en steden die Friesland telt. U zult u niet vervelen en u komt gegarandeert uitgerust en ontspannen thuis na een vaarvakantie in het prachtige Friese meren gebied.

De Barkas 1100 heeft slaapruimte voor 4 personen en is daardoor geschikt voor een breed gezelschap. Ze is perfect voor een stel, een gezin van 4 personen of 2 stelletjes. Door haar openslaande deuren is de binnenruimte met buiten verbonden en heeft u een heerlijke leefruimte aan boord.

De keuken is van alle gemakken voorzien zodat het u aan niets ontbreekt onderweg. Mocht het fris zijn, dan zorgt de heteluchtverwarming voor een aangename temperatuur aan boord. Uiteraard is dit schip voorzien van een sterke boegschroef.

De Barcas is voorzien van een ruime achtertent, die ervoor zorgt dat het gehele achterdek ook gebruikt kan worden als leefruimte. Bij mooi weer kunt u eenvoudig alle zijkanten losritsen/oprollen, zodat u optimaal kunt genieten van het mooie weer.
Houdt u er rekening mee dat het niet is toegestaan de hele achtertent te verwijderen.

Borg Barcas 1100 Classic

De Barkas 1100 is Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1.000,- per schadegeval. De borg voor de boot is ook € 1.000,-.

De borg dient u vóór afvaart te voldoen. Dit kunt u op verschillende manieren regelen:

–  Per bankoverschrijving vooraf
–  Per pin ter plaatse (Helaas het niet mogelijk de borg met een credit-/mastercard te voldoen)

Wij streven ernaar de borg direct bij terugkomst retour te storten/pinnen. Uiterlijk binnen 2 werkdagen na het inleveren van de boot wordt de borg weer teruggestort.

Huurvoorwaarden

De algemene huur- en annuleringsvoorwaarden vindt u hier

  • Gezellig motorjacht voor 4 personen
  • Uitgerust met boegschroef
  • Voorzien van veel comfort
  • Let op: minimale leeftijd van 26 jaar vereist

Technische gegevens

Lengte11.6 mBreedte3.8 mDiepte0.85 mDoorvaarthoogte2,30 Dieseltank500 LWatertank500 LPersonenMax. 4 

Uitrusting

DieptemeterMarifoonKoffiezetapparaatBoegschroefVuilwatertank4 pits gasfornuisKompasKoelkastVriesvakBoiler warm water (75L)Hete lucht verwarmingRadio/cd-spelerWaterkaarten

Bekijk de beschikbaarheid van de Barkas 1100 Classic

LET OP: de Barkas 1100 Classic kunt u niet definitief online boeken. U kunt een reservering online maken, maar u zult binnen 24 uur telefonisch contact met ons op moeten nemen om de boeking definitief te maken. Dit heeft te maken met de verzekeringseis van de minimale leeftijd van 26 jaar en aantoonbare ervaring aan boord.

  • Actuele beschikbaarheid
  • Direct boeken
  • Boeken wanneer u wilt
  • Snel en eenvoudig geregeld