Ruim en comfortabel
Slaapplaats voor 5 personen
Stahoogte binnen (1.87m)
Inboard dieselmotor

New Classic 850

De New Classic 850, ook wel bekend onder de naam S-Yacht 850, is een ruim en comfortabel zeiljacht dat slaapplaats biedt aan 5 personen. Door de grote hoeveelheid lichtinval heeft u, als u binnen zit, nog steeds het buitengevoel.

Het zeiljacht heeft een ophaalbare kiel, waardoor uw zeilgebied erg groot is. De kleinste slootjes en vaartjes zijn geen probleem met dit mooie zeiljacht en ook het IJsselmeer en de Waddenzee behoren tot het vaargebied.

De New Classic 850 is uitgerust met een inboard dieselmotor en een helmstok. Hierdoor heeft u extra veel ruimte in de kuip. In de kuip vindt u een mooi teak dek met ruime bakskisten, zo ruim dat ze zelfs een vouwfiets kunnen bergen.

Let op: de New Classic 850 is niet geschikt om mee droog te vallen!

Borg New Classic 850

De New Classic 850 is Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 450,- per schadegeval. De borg voor de boot is ook € 450,-.

De borg dient u vóór afvaart te voldoen. Dit kunt u op verschillende manieren regelen:

–  Per bankoverschrijving vooraf
–  Per pin ter plaatse (Helaas het niet mogelijk de borg met een credit-/mastercard te voldoen)

Wij streven ernaar de borg direct bij terugkomst retour te storten/pinnen. Uiterlijk binnen 2 werkdagen na het inleveren van de boot wordt de borg weer teruggestort.

Huurvoorwaarden

De algemene huur- en annuleringsvoorwaarden vindt u hier
  • Gezellige indeling salon
  • Extra veel ruimte in de kuip
  • Separate toiletruimte
  • Vaargebied: Friesland, IJsselmeer en Waddenzee

Specificaties

Lengte over alles7.98 mLengte waterlijn7.48 mBreedte2.78 mDiepte0,55 - 1,70 Doorvaarthoogte11,49 CE-categorieHuttengeen SlaapplaatsenToiletJa, separate toiletruimte MotorInboard diesel 10PK 

Interieur

Keuken met spoelbakKoelkastVoorpunt met2 persoonsbedGasfornuis2 pits PomptoiletBanken in salonSeparate toiletruimteElektrische kachelHangkastWastafelAchterhoek met1 persoonsbedZithoek in salon om te bouwen tot 2 persoonsbedGordijnen

Inventaris

Koffie/thee bekersKookpannenThermosflesAfwasteil + borstelFrisdrank glazenKoekenpanKoffiefilterhouderSnijplankBordenBestekset6 personenOpscheplepelsKurkentrekkerSoepkommenFluitketelKaasschaafBlikopenerBraadpan of wokVergietMaatbekerOnderzetters

Scheepsuitrusting

WindexStootwillenMaindrop systeemWaterkaart FrieslandWit toplichtLandvastenRolfoksysteemWaterkaart IJsselmeerAnkerAnkerbolAlmanak I + IIWalstroompakketNavigatieverlichtingZwemtrapRolfok

Boek de New Classic 850 direct hier

Selecteer in de onderstaande kalender uw aankomst- en vertrekdag.
Maandag en vrijdag zijn onze standaard incheckdagen. Wilt u een afwijkende periode, neemt u dan contact met ons op.

LET OP: boekt u voor een afvaart binnen 24 uur, neemt u dan altijd nog telefonisch contact met ons op om uw boeking te bevestigen.

  • Actuele beschikbaarheid
  • Direct boeken
  • Boeken wanneer u wilt
  • Snel en eenvoudig geregeld