Home Makelaardij Uw boot verkopen

Uw boot verkopen

U heeft een schip, maar u wilt deze verkopen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kopen het schip niet zelf in, maar wij bemiddelen wel voor u. Door de grote dagelijks aanloop op de haven, bereikt u een groot publiek. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende nationale en internationale websites waarop wij uw boot te koop aanbieden. Op die manier heeft u zelf geen omkijken naar de verkoop van uw schip.

Elk schip is anders, net als dat elk persoon anders is. Op onze site vindt u dan ook geen standaard bemiddelingscontract. Deze wordt opgemaakt aan de hand van uw wensen en uw schip.
Voor de boot in de verkoop gaat, zorgen wij ervoor dat hij kosteloos verkoop klaar gemaakt wordt. Wij maken hem helemaal schoon van binnen en van buiten. Moeten er nog wat werkzaamheden aan de boot gebeuren, dan kunnen wij dat ook voor u in orde maken. Op die manier is uw schip helemaal klaar voor de nieuwe eigenaar.

Wanneer u uw boot in de verkoop heeft via onze makelaardij en de boot in onze verkoophaven heeft liggen, dan willen we natuurlijk u niet u van uw eigen vaargenot afhouden. U bent vrij om ten alle tijde zelf gebruik te maken van uw jacht.

De kracht van ons als makelaar:

  • Uw schip wordt op veel websites te koop aangeboden, alsmede op botenbeurzen
  • Wij bieden een scherpe courtage
  • Ligplaats bij ons in de haven of op een eigen locatie mogelijk
  • Ervaren scheepstaxateur
  • 3 ervaren scheepsmakelaars (meer dan 20 jaar ervaring)
  • Wij maken uw schip gratis verkoop klaar
  • Wij bieden u verschillende service pakketten tijdens het verkoopproces
  • Op onze haven is veel aanloop vanwege onze andere bedrijfsactiviteiten
  • Wij nemen de zorg voor uw boot met alle liefde over

Indien u uw schip bij Sailingcenter Langweer Makelaardij wilt onderbrengen, dan kunnen we op korte termijn een afspraak met u maken. Enerzijds om kennis te maken, anderzijds om uw schip te bekijken, taxeren en te fotograferen.

Wilt u graag eerst meer informatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen of een afspraak bij ons maken.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl