Home Zeilboot huren Friesland

Zeilboot huren Friesland

Zeilen in Friesland

Een zeilboot / zeiljacht huren in Friesland doet u bij Sailingcenter Langweer. Onze ruime vloot heeft voor een ieder wat wils, van jong tot oud, van klein tot groot.

Een zeilboot huren in Friesland doe je voor je rust!

Op het water komt iedereen tot rust. De ruimte en de stilte om je heen zorgen voor een ontspannen sfeer die je alles om je heen doet vergeten. Alleen al om deze redenen is een zeilboot huren op de Friese wateren een aanrader en een belevenis die je niet snel zult vergeten. Sailingcenter Langweer heeft voor iedereen een passende boot. Kiest u voor back to basic met een Polyvalk of kiest u voor veel ruimte, comfort en luxe met een 44 voet zeiljacht. Sailingcenter Langweer helpt u bij het maken van een keus indien nodig en vertelt u graag over onze verhuurvloot, zodat u een zeilboot kunt huren in Friesland.

Iedereen haalt hun hart op bij Sailingcenter Langweer in het hart van het Friese meren gebied

Wilt u een zeilboot huren in Friesland? Sailingcenter Langweer biedt optimaal zeilplezier voor watersportliefhebbers. Onze goed onderhouden en zeer nette zeiljachten zijn compleet uitgerust met alle leef- en vaarbenodigdheden. U kunt bij ons makkelijk een zeiljacht huren voor twee tot maximaal acht personen.

Op een sportieve, doch rustgevende manier een zeilboot huren in Friesland

Voor een sportieve, maar daarbij ook zeer rustgevende vakantie in Friesland bent u bij Sailingcenter Langweer aan het juiste adres om een zeiljacht te huren. U kunt al een zeilboot huren voor een dag, maar ook voor lange periode kunt u zeilen in Friesland of omgeving. Wanneer u bij ons een zeilboot huurt, zorgt de ideale ligging van Sailingcenter Langweer ervoor dat u vanuit Langweer zowel koers kunt zetten door de Friese meren als richting het IJsselmeer en de Waddenzee.

De zeilboten van Sailingcenter Langweer

Onze vloot kent een grote verscheidenheid, zowel in grootte als in merken. Zo hebben wij bijvoorbeeld de hele lijn van New Classic, Balt Yacht, Sportina en Feeling, een groot aanbod aan Delphia zeiljachten en natuurlijk mogen Bavaria en Sun Flyer niet ontbreken. Ook de alom bekende en trouwe Polyvalk ontbreekt niet.

Wij hanteren zeer scherpe huurprijzen voor onze zeilboten. De huurprijzen beginnen bij 60 euro!

Het verkoopaanbod van Sailingcenter Langweer

Wanneer u op zoek bent naar een zeilboot, zowel nieuw als tweedehands, dan bent u bij Sailingcenter Langweer aan het juiste adres. Wij zijn al jaren importeur van de bekende merken Balt Yacht, nFUN, Sportina en New Classic en kunnen u daar alles over vertellen.

 


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl