Goed onderhouden vloot
Zeiljacht huren in het hart van het Friese meren gebied
Service en arrangementen op maat

Inchecken, en dan?

Inchecken
Op de dag van incheck, verwachten we u op de aangegeven incheck-periode op de haven:
Incheck op maandag tussen 11.00 en 13.00 uur
Incheck op vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur

Komt u op een andere dag? Op uw boeking vindt u de tjijd vanaf wanneer u kunt inchecken. Wij vragen u vanaf die tijd in te checken tot maximaal 2 uur later. Vb. U mag op dinsdag vanaf 10.00 uur aan boord, dan vragen we u in te checken tussen 10.00 en 12.00 uur.

Tijdens de incheck vragen we u te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

En dan?
Nadat u de boot van ons toegewezen hebt gekregen, kunt u in alle rust uw spullen aan boord brengen. Op die manier kunt u vast de boot verkennen en kijken of de inventaris compleet is en of de boot schade heeft. Tevens staat op het terras de koffie klaar, dus mocht u eerst zin hebben in een bakje koffie/thee, dan is dat natuurlijk een goed plan. Als u ingepakt bent en klaar bent voor vertrek, dan komen we nog even bij aan boord. Voor afvaart ontvangt u namelijk van ons een persoonlijke instructie over de door u gehuurde boot. We leggen u de boot uit en nemen alles even met u door. Op die manier kunnen we u alles vertellen over de specifieke boot die u heeft gehuurd en helpen we u (indien u dat wilt) daarna de haven uit.

Tijdens uw vakantie aan boord
Wanneer u met 1 van onze zeiljachten onderweg bent, kunt u ons nog altijd bellen met vragen en/of storingen. Onze hulp houdt niet op bij het uitvaren van de haven. Loopt u tijdens uw zeiltocht tegen vragen aan of heeft u advies nodig, belt u ons dan rustig op. En heeft u pech; dan belt u natuurlijk sowieso!