Azuree

Azuree Yachten zijn zo ontworpen dat ze de best mogelijke zeilprestaties leveren in combinatie met uitzonderlijk comfortabele cruise-vrijheid.  Zowel de ervaren als de onervaren zeilers kunnen optimaal genieten op deze jachten.

Alle modellen in het Azuree-assortiment bevatten nauwkeurig ontworpen, prachtig ingerichte interieuropstellingen. Ze hebben een onderscheidende hoekige romp die uitstekende prestaties levert. Dankzij een dubbel roer systeem hebben ze een unieke manoeuvreerbaarheid in alle soorten omstandigheden. Dat gezegd, prestatie en race winnend potentieel is slechts een deel van het Azuree Yachts DNA.

De modellen zijn ook zeer succesvol als het gaat om het plezier van het leven aan boord en het genieten van “thuis” comfort op het water.

Alle Azuree modellen zijn ontwikkeld door toonaangevende internationale ontwerpers en zijn gebouwd door een zeer vakkundige werf. Ze beschikken over een groot aantal in-house ontwerpen en produceren veel onderdelen zelf op de interieur -, timmer – en roestvrij staal afdeling. Ze werken met de beste vaklieden voor de teakelementen, evenals de door de werf zelf zorgvuldig geselecteerde zeil- en rigging partners en neven leveranciers.

Uitstekende cruising eigenschappen, prestaties onder zeil, eigentijds ontwerp, veelzijdigheid en een compromisloze toewijding om zowel waarde als bouwkwaliteit te leveren: dat is de ware zeilers ziel van Azuree.

Azuree 33

Kenmerkend voor alle zeiljachten van Azuree is een hoge zeilprestatie en veel comfort, zonder hiervoor compromissen te sluiten. Met de vernieuwde 33C heeft Azuree zich aan deze belofte gehouden: fris en ruimtelijk met zeer goede zeileigenschappen.

Door de grote variaties en opties die aangeboden worden, heeft dit schip een uniek concept. Daysailor? Cruiser? Racer? Of een echt familie jacht? U kunt de Azuree 33C geheel naar uw eigen wensen en smaak inrichten.

Azuree 41

De Azuree 41 is ontworpen als high level cruising jacht. Het kent de perfecte balans tussen de hoge eisen van een cruising jacht en de strakke eisen van een wedstrijd jacht. Aan de ene kant is het zeiljacht uiterst comfortabel en luxueus en aan de andere kant is het sportief en competitief. De rompvorm is geschikt voor zowel lichte wind als de zwaardere weersomstandigheden.

De Azuree 41 voelt zich thuis op een 24uurs race of op de HT-race, maar ook op een zeilvakantie met het gezin.

Laat u verbazen door de veelzijdigheid en het luxieuze karakter van dit heerlijke zeiljacht!

Azuree 46

De Azuree 46 is een cruise jacht met unieke kenmerken. Het zeiljacht is ontworpen voor zeilers die willen genieten van snelheid, zonder hierbij afbreuk te doen aan comfort en stijl: luxe cruising.

Voor dit nieuwste zeiljacht van Azuree is gebruik gemaakt van moderne en traditionele bouwmaterialen. U ziet dit overal terug in het jacht en merkt dit ook tijdens het zeilen. Het jacht is geschikt voor lange afstanden, maar ook zeker voor de kortere tochten. Een zeiljacht wat u blijft verbazen op alle fronten en waar mensen naar blijven kijken.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl