Home Jachten verhuur Strippenkaart Polyvalk

Strippenkaart Polyvalk

Zeilen per uur met een Polyvalk!

Waarom duur doen als het ook goedkoper kan? Wij van Sailingcenter Langweer weten hoe heerlijk het is om nog even het water op te gaan na een drukke dag. Al was het maar voor een uurtje, zeilen is puur genieten! Maar wat nou als u geen eigen zeilboot tot uw beschikking heeft? U wilt ook niet voor een hele dag huur betalen, terwijl u maar een uurtje of twee het water op gaat. Want zeg nou zelf… niemand wil toch betalen voor iets waar ze niet van kunnen genieten?

Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een Polyvalk te huren per uur. Hiervoor hebben de Polyvalk strippenkaart bedacht. Op deze strippenkaart staan 20 “strippen”. Elk strip staat voor één uur zeilen met de Polyvalk. Deze strippenkaart kost in aanschaf €100,- en dat betekent dat u voor een uurtje genieten omgerekend €5,- betaalt. Waar vindt u tegenwoordig nog zoveel plezier voor €5,- per uur? En u hoeft niet alleen te genieten, maar u kunt nog vrienden en familie meenemen ook.

De strippenkaart is geldig tijdens het vaarseizoen 2021: 1 januari tot en met 31 december. In de maanden april tot en met oktober in principe alleen op doordeweekse dagen, weekend alleen in overleg. Voor de overige maanden geldt dat zij de hele week geldig is. Met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zullen er geen Polyvalken worden vrijgehouden voor strippenkaart-verhuur.

De strippenkaart is persoonsgebonden en bij afname zal er een identificatie plaatsvinden van de strippenkaarthouder. Wij houden ons wel het recht voor om een strippenkaarthouder te weigeren of deze eenzijdig te beëindigen bij het niet naleven van de huurvoorwaarden. Tevens dient de strippenkaarthouder over relevante zeilervaring te beschikken in verband met de veiligheid en bemanning van de boot.

Tarieven

Periode: januari t/m maart  en november t/m december
1 uur: 1 strip
1/2 dag (4 uur): 4 strip
1 dag van maandag t/m zondag (10.00 tot 17.00 uur): 6 strippen

Periode: april t/m oktober
geldig van maandag t/m vrijdag (weekend in overleg)
1 uur: 2 strippen
1 dag: 15 strippen
avond (maandags t/m vrijdags van 17.00 uur tot 20:30 uur): 4 strippen

Voor het aanvragen van de strippenkaart of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0513 412052) of via het contactformulier


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl