Home Jachten verhuur Inchecken, en dan?

Inchecken, en dan?

Inchecken
Op de dag van incheck, verwachten we u op de aangegeven incheck-periode op de haven:
Incheck op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur
Incheck op maandag tussen 10.30 en 13.00 uur
Incheck op vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur

Komt u op een andere dag en mag u vanaf 10.30 uur aan boord? Dan vragen we u ook uiterlijk 13.00 uur in te checken.

Tijdens de incheck vragen we u te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Dit hoeft niet perse van degene te zijn die de boeking heeft gedaan. Echter degene die zich legitimeert is ook degene die garant staat voor de boot (in de vorm van de borg). Nadat u bent ingecheckt, lopen we met u mee naar de juiste boot.

En dan?
Nadat u de boot van ons toegewezen hebt gekregen, kunt u in alle rust uw spullen aan boord brengen. Op die manier kunt u vast de boot verkennen en kijken of de inventaris compleet is en of de boot schade heeft. Tevens staat op het terras de koffie klaar, dus mocht u eerst zin hebben in een bakje koffie/thee, dan is dat natuurlijk een goed plan. 
Als u ingepakt bent en klaar bent voor vertrek, dan komen we nog even bij aan boord. Voor afvaart ontvangt u namelijk van ons een persoonlijke instructie over de door u gehuurde boot. We leggen u de boot uit en nemen alles even met u door. Op die manier kunnen we u alles vertellen over de specifieke boot die u heeft gehuurd en helpen we u (indien u dat wilt) daarna de haven uit.

Tijdens uw vakantie aan boord
Wanneer u met 1 van onze zeiljachten onderweg bent, kunt u ons nog altijd bellen met vragen en/of storingen. Onze hulp houdt niet op bij het uitvaren van de haven. Loopt u tijdens uw zeiltocht tegen vragen aan of heeft u advies nodig, belt u ons dan rustig op. En heeft u pech; dan belt u natuurlijk sowieso!


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl