Home Makelaardij Algemeen

Algemeen

In onze verkoophaven liggen altijd een aantal gebruikte zeiljachten beschikbaar voor de verkoop. Ook vindt u motorjachten in onze bemiddeling, echter liggen deze niet altijd in onze verkoophaven. De zeiljachten komen niet uit de verhuur, maar zijn afkomstig van particuliere eigenaren. Is het zeiljacht wel afkomstig uit de verhuur, dan heeft u dit van te voren al kunnen lezen in de omschrijving van de boot.

Tijdens het vaarseizoen bent u 7 dagen per week welkom op onze jachthaven om de boten eens rustig te bekijken. Wij kunnen u alle informatie geven over de boten die we in de verkoop hebben liggen en nemen graag ook alle tijd voor u. Wij vragen u wel om van te voren even contact met ons op te nemen, zodat wij rekening kunnen houden met het feit dat u langskomt.
Buiten het seizoen is het altijd raadzaam om van te voren contact met ons op te nemen, omdat wij dan niet altijd aanwezig zijn.

Koopt u een gebruikt zeiljacht, dan kan het zijn dat deze nog niet volledig naar u wensen is. Wellicht dat u wat dingen wilt laten monteren op de boot of dat u de kussens van de boot opnieuw wilt laten bekleden. Geen probleem, ook daarmee kunnen we u van dienst zijn.

Bij de aankoop van een occasion is het van belang te weten dat wij maar een kleine aanbetaling vragen (maximaal € 1.000,-). Het restant koopbedrag kunt u voldoen op het moment dat u de boot komt halen en het koopcontract getekend wordt.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl