Home Arrangementen

Arrangementen

 

img_1754

Zoekt u naar een leuke dag weg met collega’s, vrienden of familie? Ook hiervoor bent u bij Sailingcenter Langweer aan het juiste adres. Wij zetten alle zeilen bij om u een leuke en ontspannen tijd te bezorgen. U kunt bij ons terecht voor uitje van een dag of dagdeel, maar ook voor meerdaagse uitjes.

Onze locatie aan de Langweerder wielen en onze gezellige jachthaven zijn een unieke combinatie en zorgen ervoor dat u het echte vakantiegevoel bij ons kunt beleven. Het gevoel van vrijheid, beschikbaar voor iedereen.

Bij een arrangement denkt u al vaak aan een dagje uit voor grote groepen. Bij ons kunt u echter al een arrangement boeken vanaf twee personen. U kunt bijvoorbeeld bij ons een zeiljacht huren met ervaren instructeur en zo genieten van een dagje zeilen over de Friese wateren. Onderweg kunt u genieten van een picknick en bij terugkomst van een hapje en drankje. Wanneer u met twee personen komt, kunt u in het gezellige Langweer de dag afsluiten met een lekker hapje eten bij één van de vele gezellige restaurantjes.

Op onze site vindt u een aantal voorbeelden van dagjes uit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Polyvalk arrangement of het skûtsje arrangement. Bij het Polyvalk arrangement gaat u met een aantal valkjes, en eventueel een instructeur, het water op. Deze dag

img_2670

op het water kunt u op verschillende manieren invullen. U kunt ervoor kiezen de hele dag op het water door te brengen, maar u kunt ook een vaarpauze nemen met bijvoorbeeld boerengolf of paintball.

Bij het skûtsje arrangement stapt u aan boord van een echt fries schip. Een ervaren schipper neemt u mee over de Friese wateren en u kunt zelf heerlijk ontspannen genieten van de mooie ervaring en omgeving. Aan boord van het skûtsje kunt u tijdens het varen genieten van een lunch, maar u kunt er ook voor kiezen om te picknicken op een eilandje.

Zoals u al begrijpt kan elk arrangement ingericht worden naar eigen wensen. Alles is aan te passen naar uw wensen en past in elk budget. Wanneer u informatie wilt over een arrangement of mogelijkheden met ons wilt bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zetten graag samen met u alle mogelijkheden op papier.

Klik hier voor een sfeerimpressie van één van arrangementen in de loop  der jaren.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl