Home Jachten verhuur Covid-19 annuleringsbeleid

Covid-19 annuleringsbeleid

Laatste versie: 7 november 2020

In maart kregen we allemaal te maken met een situatie zoals we deze nog niet eerder hadden meegemaakt: de pandemie van Covid-19.
Vanaf dat moment veranderde er veel in de wereld en in de bootverhuur branche.

We hebben inmiddels het seizoen achter de rug, de laatste boten zijn vandaag in de winterstalling komen te staan. Tijd om vooruit te kijken naar een nieuw seizoen.

De eerste boekingen komen binnen voor 2021 en we begrijpen dat u als huurder wellicht meer wilt weten over het beleid dat wij hanteren in geval van Covid-19 annuleringen:

Covid-19 is niet nieuw, we hebben hier inmiddels al 8 maand mee te maken. Ook regels omtrent afstand houden, groepsvorming en eventuele sluitingen van horeca, voorzieningen, etc zijn (helaas) ook niet nieuw. Dit betekent dat het zowel voor u als huurder, als voor ons geen onvoorziene situatie meer is en dat een annulering vanwege Covid-19 valt onder de “gewone” annuleringsregels zolang wij onze dienst kunnen/mogen aanbieden.

Maar goed nieuws: Het is gebleken dat het hele jaar door (incl. het voorjaar) vakantie op een boot nooit een probleem is geweest. Recreatie is toegestaan, havens zijn open, supermarkten etc. zijn open en de meeste horeca doen aan maaltijden leveren. Onze huurders hebben het hele jaar door met veel plezier aan boord vakantie gevierd.

 


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl