Nieuwe website!
Op dit moment wordt er achter
de schermen hard gewerkt aan
een nieuwe website. Het kan zijn dat
u hierdoor momenteel niet de
meest actuele (huur)informatie
vindt op deze website:
excuses voor dat ongemak.

Bij ons kunt u ook terecht voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen voor u een arrangement op maat maken, compleet naar uw eigen wensen. Heeft u nog nooit eerder gezeild? Geen probleem: onze ervaren schippers gaan graag met u mee het water op.

U kunt een dagvullend arrangement kiezen, maar ook een dagdeel of een meerdaags arrangement behoort tot de mogelijkheden. Wellicht wilt u eerst vergaderen op onze haven en daarna ontspannen op het water en afsluiten met een hapje eten en een lekker wijntje. U geeft u wensen op en wij zorgen ervoor dat u een heerlijke, zorgeloze dag heeft.

Wij zijn importeur van de kwalitatief hoogwaardige zeiljachten Sportina en New Classic. Wanneer u op zoek bent naar een fijn zeiljacht met variabele diepgang, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Doordat wij al jaren importeur zijn van deze zeiljachten en deze ook veelvuldig in de verhuur hebben, weet u zeker dat u een goed advies krijgt. U heeft ten alle tijde de mogelijkheid om het gekozen zeiljacht even rustig te bekijken of een proefvaart te maken.

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands boot, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. In onze haven hebben wij altijd een aantal zeiljachten te koop liggen. Wij zijn gespecialiseerd in schepen met variabele diepgang en hebben een ruim aanbod van gebruikte schepen van de merken die wij als importeur al vertegenwoordigen.

Tijdens de wintermaanden kunt u bij ons uw boot in de winsterstalling zetten. Wij hebben zowel een binnen- als een buitenstalling. Wij kranen de boot voor u uit het water en zorgen er tijdens de wintermaanden goed voor.

Wanneer u wilt dat er werkzaamheden uitgevoerd worden aan uw boot, dan kunnen wij dit tijdens de winterstalling voor u in orde maken. Op deze manier hoeft u tijdens de zomermaanden uw geliefde boot niet te missen.

Voor al het onderhoud, reparaties of het “pimpen” van uw boot kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring is uw schip bij ons in goede handen.

Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan het plaatsen van een rolfoksysteem, aan het aanleggen van walstroom, de boot voorzien van toplicht, nieuwe verstaging, nieuwe anti-fouling, het repareren van schades, enzovoort. Er zijn eigenlijk geen werkzaamheden waarvoor u niet bij ons terecht kunt.

Social Media
   

Instagram


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl