Home Jachtwerf

Jachtwerf

Voor al het onderhoud aan uw boot kunt u bij Sailingcenter Langweer terecht. Door de jarenlange ervaring is uw boot voor onderhoud bij ons in goede handen.

 

 

Werkzaamheden aan uw boot kunt u het hele jaar door laten uitvoeren door ons. U kunt deze tijdens de wintermaanden laten verrichten, maar  ook tijdens het seizoen. In overleg spreken we af wanneer we de werkzaamheden gaan uitvoeren en binnen welk tijdsbestek de boot klaar zal zijn.

Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan het plaatsen van een rolfok systeem, aan het aanleggen van walstroom, de boot voorzien van toplicht, nieuwe verstaging, enzovoort. Er zijn eigenlijk geen werkzaamheden waarvoor u niet bij ons terecht kunt. Ook weet u qua kosten van tevoren waar u aan toe bent, omdat u van ons een duidelijke en uitgesplitste offerte ontvangt.

Voor de reparatie van alle soorten schades kunt u ook bij ons terecht. Wij hopen natuurlijk dat het u niet zal overkomen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest ervaren zeiler heeft wel eens pech en een kras is snel gemaakt.


Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525 GG LANGWEER
tel. +31 (0)513 412052
fax. +31 (0)513 417251
info@sailingcenter.nl